info@toonhermanshuissittard.nl

(046) 451 64 74

Paardestraat 31, 6131 HB Sittard

Nieuwsberichten
 

 • Vacature: een secretaresse/administratief medewerker (m/v). Het betreft vrijwilligerswerk voor zo’n 8-16 uur per week waarbij nauwkeurigheid en enige administratieve kennis van belang zijn.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via 046 - 451 64 74 of per mail via info@toonhermanshuissittard.nl 

 • In ons huis; Regenesis behandelingen. 

 • U kunt een afspraak maken voor een één op één gesprek. 

 • Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 • Zoekt uw bedrijf een goed doel om te steunen? Zo ja, overweeg dan eens ambassadeur te worden van het Toon Hermans Huis in Sittard. Dit kan door een donatie van €1.000,- per jaar (of € 83,33 per maand). Deze donatie is fiscaal te verrekenen. Een ambassadeurschap in natura is ook mogelijk.

  Op dit moment zijn zo'n 40 ondernemers en particulieren ambassadeur van ons Huis. Deze ontzettend gulle donaties leveren een grote bijdrage aan het organiseren van onze activiteiten, het opleiden van vrijwilligers en simpelweg het openstellen van onze deuren. Alle ambassadeurs worden op onze website vermeld en krijgen daarnaast een plekje op de ambassadeursborden in het Toon Hermans Huis.

  Heeft u interesse en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem een kijkje op  https://toonhermanshuissittard.nl/wie-helpen-ons/ambassadeurs