info@toonhermanshuissittard.nl

(046) 451 64 74

Paardestraat 31, 6131 HB Sittard

Ambassadeurs


Het Toon Hermans Huis Sittard is voor een groot deel afhankelijk van giften en donaties. Mensen die ons een warm hart toedragen kunnen op verschillende manieren een (financieel) steentje bijdragen. Meer dan 40 ondernemers en particulieren in de Westelijke Mijnstreek steunen het Toon Hermans Huis Sittard. Deze donatie is fiscaal verrekenbaar.

Zo kunnen bedrijven en particulieren ieder jaar €1000,- doneren en daarmee ambassadeur worden. Een andere mogelijkheid is lid worden van de Club van 100 voor een jaarlijks bedrag van €100 (of maandelijks €8,33). Ambassadeurs en leden van de Club van 100 leveren zo een directe bijdrage aan het openstellen van onze deuren voor iedereen die direct of indirect door kanker is geraakt. Het Toon Hermans Huis heeft een ANBI-status, waardoor geschonken bedragen, aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting en/of vrijgesteld zijn van schenk- of erfbelasting. Meer informatie over deze en andere vormen van financiële steun zijn te vinden onder het kopje 'wie helpen ons'. 

Naast financiële steun, is er ook altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan gastvrouwen en gastheren die onze gasten ontvangen en het gesprek met hen aangaan. Vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar. Zij worden dan ook zo goed mogelijk ondersteund, bijvoorbeeld door middel van cursussen en trainingen. Heeft u interesse om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? Neem dan een keer vrijblijvend contact op.

Een overzicht van al onze ambassadeurs vindt u hier en op de ambassadeursborden in het Huis.

Informatie en aanmelden via onderstaande informatieknop. 
Voor meer informatie: tel. 046-4516474  of info@toonhermanshuissittard.nl 

 

 

Informatie.png

 

 

vorige
volgende