info@toonhermanshuissittard.nl

(046) 451 64 74

Paardestraat 31, 6131 HB Sittard

DIRECTIE

 

Lia.jpgDirecteur van het Toon Hermans Huis Sittard is Mw. Lia de Loey-Killaars. 

Zij is verantwoordelijk voor de algehele organisatie en het functioneren van het Huis. De werkzaamheden zijn gericht op zowel interne- als externe aandachtsgebieden. Er is een adviserende functie naar het bestuur.

Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Lia de Loey-Killaars, geboren in Reuver. 

In januari 2017 startte ik mijn werkzaamheden als directeur van het Toon Hermans Huis in Sittard. Een huis dat mij aangenaam verraste door de rust, openheid en harmonie die het uitstraalt. Met name ook door de warmte van betrokken medewerkers.

23 jaar ben ik werkzaam geweest in het Maaslandziekenhuis te Sittard o.a. als gespecialiseerd verpleegkundige en op leidinggevend gebied. Als verpleegkundige ben ik veelvuldig in aanraking gekomen met ernstig zieke mensen en hun familieleden die ik begeleid heb op de moeilijkste momenten in hun leven. Omdat ik verbetering van de kwaliteit van zorg van groot belang vind heb ik mij daarna beziggehouden met patiëntenvoorlichting en klachtenopvang. Deze ervaring mocht ik inzetten als directeur in het Toon Hermans Huis Venlo van 2007 – 2014. Daarna als regio-manager Uitvaartzorg Midden-Limburg voor Monuta. 

Ik wil mijn ervaring gebruiken om het Toon Hermans Huis nog opener en toegankelijker te maken. Het huis heeft zich ontwikkeld van inloophuis naar open centrum waar een scala aan activiteiten wordt geboden. Een organisatie waarvan het hart klopt voor ú!

Mijn doel is mensen te helpen goed te leren omgaan met een leven met of na kanker. Zo kan een betere kwaliteit van leven worden bereikt! 

En weet u wat zo fijn is? Binnen de openingstijden kunt u er zomaar binnenlopen, wanneer het ú uitkomt zonder afspraak, zonder kosten, zonder verplichting. 

Ik hoop u binnenkort een keer in ons huis te mogen begroeten.

Wees van harte welkom.

 

Lia de Loey-Killaars,

directeur

 

 

vorige
volgende